Boomverzorging

Boomverzorging      

Boomverzorging is niet het afzagen van takken welke in de weg groeien of een kruin verwijderen van een te hoog geworden boom.


Boomverzorging is het intact houden van de natuurlijke vorm van de boom. Hiervoor is het noodzakelijk om de boom van jongs af aan te snoeien en niet te wachten totdat u of uw buren er overlast van gaan krijgen. Als het dan toch zover is gekomen dat u overlast van de boom heeft, beschikken wij over de nodige vakkennis om uw boom weer in topconditie te brengen.


Als het daadwerkelijk zover is gekomen dat er geen mooie habitus in gesnoeid kan worden, of de boom in zeer slechte staat is, zullen wij u adviseren de boom te laten verwijderen en eventueel te vervangen door een nieuwe boom welke wel goed in de omgeving past. Hiervoor beschikken wij over de specialistische gereedschappen en vakkennis. In veel gevallen dient er dan wel een vergunning te worden aangevraagd.


Ik hoef u ook niet uit te leggen dat boomwerk gevaarlijk en specialistisch werk is, wat u beter kunt uit besteden. Met Ed Bol Tuinen haalt u een ervaren en gecertificeerd boomverzorger in uw tuin.


Voor meer informatie: info@edboltuinen.nl


Wij zijn lid van: